Konvertoni imazhin katror në Circle

Drop imazhin fotografi këtu ose
Dosjet tuaja janë të sigurta
Vlerësoni këtë mjet
4.6 / 5 - 10520 vota

i pakufizuar

Ky Image Circle Cropper është falas dhe ju ofron të përdorni atë kohë të pakufizuar dhe imazhin e rrethit të kulture në internet.

Shpejt

Përpunimi i saj i kulture rrethit është i fuqishëm. Pra, Duhet më pak kohë për të korrur imazhin e zgjedhur në rreth.

Siguria

Të gjithë skedarët e ngarkuar nga ju do të fshihen automatikisht përgjithmonë nga serverët tanë pas 2 orësh.

Shkarko

Në mjet, ju lehtë mund të korrni imazhin në rreth në përputhje me rrethanat. Ju thjesht mund të korrni imazhin dhe të ruani imazhin.

Përdorues miqësore

Ky mjet është projektuar për të gjithë përdoruesit, njohuri të avancuara nuk është e nevojshme. Pra, është e lehtë për të korrur imazhin e rrethit.

Mjet i fuqishëm

Ju mund të përdorni ose përdorni Image Circle Cropper online në internet duke përdorur ndonjë shfletues nga çdo sistem operativ.

Si të konvertohet imazhi katror në rreth?

  1. Zgjidhni imazhin që dëshironi të Pritini në rreth në konvertimin e imazhit katror në mjetin e rrethit.
  2. Tani, imazhi pritini duke përdorur kutinë e pritini të rrethit si madhësi që dëshironi.
  3. Rregulloni gjerësinë, lartësinë, rrotulloni, zmadhoni, zmadhoni, rivendosni, pastroni, etj.
  4. Gjithashtu, mund të vendosni emrin e imazhit me porosi, zgjerimin e imazhit, etj.
  5. Shkarkoni imazhin e qethur të rrethit dhe pritini më shumë në imazhin e kthyer katror në mjetin e rrethit.

Duke përdorur këtë mjet, mund të konvertohet imazhi katror në rrethin në këtë prerës rrethi. Shtë e thjeshtë për të kthyer imazhin katror në formën e rrethit në këtë mjet prerës. Ju duhet të zgjidhni imazhin në këtë imazh katror të konvertuar në mjetin e rrethit të prerësit.

Kjo është mënyra më e lehtë për të kthyer imazhin katror në formën e rrethit në këtë prerës. Duke përdorur këtë mjet, thjesht mund të konvertohet imazhi katror në formatin rrethor në internet. Pra, zgjidhni imazhin që dëshironi të konvertojë imazhin katror në rrethin në këtë mjet. Pas zgjedhjes së imazhit në këtë mjet, mund të shihni atje ky mjet automatikisht do të shfaqë pamjen paraprake të imazhit me kutinë e pritini të rrethit. Tani, mund ta zvarritni këtë kuti pritini të rrethit kudo në imazhin që pjesa që dëshironi të Pritini. Ju gjithashtu mund të përdorni tiparet e këtij mjeti. Ashtu si, mund të aplikoni më shumë cilësime në imazhin e zgjedhur. Rotate image, zoom në & zoom out imazhin, reset, qartë, emrin e file, extension file, etj Shkarko rrethit qethur imazhin pas prerjes. Pra, përdorni këtë imazh katror të kthyer në mjetin e rrethit dhe imazhin e pritini në formën e rrethit në internet.

Pyetjet e bëra më shpesh

  1. Zgjidh ose tërhiq dhe lësho imazh në vegël.
  2. Shikoni skedarin e zgjedhur imazh.
  3. Rregulloni madhësinë dhe pozicionin e rrethit.
  4. Për më tepër, përdorni më shumë cilësime të prerjes nëse është e nevojshme.
  5. Shkarkoni imazh me një formë rrethore.

Prerja e një imazh në një formë rrethore mund të jetë e dobishme për fotografitë e profilit, avatarët ose dizajnin e uebit, pasi mund të sigurojë një pamje të dallueshme dhe tërheqëse. Shpesh përdoret për të përqendruar vëmendjen në një element qendror.

Një prerje rrethore imazh është një metodë e prerjes së një imazh në një formë rrethore, duke hequr kufijtë drejtkëndëshe ose katrore. Kjo formë mund të ndihmojë në krijimin e një efekti vizual unik ose të theksojë një temë qendrore.

Pasi të jeni të kënaqur me prerjen rrethore dhe çdo cilësim shtesë, mund të shkarkoni skedarin imazh të prerë në mënyrë rrethore. Ky skedar i ruajtur do të përmbajë vetëm pjesën rrethore të zgjedhur të imazh origjinale.

Skedarët tuaj të ngarkuar do të ruhen në serverin tonë për një kohëzgjatje prej 2 orësh. Pas kësaj kohe, ato do të fshihen automatikisht dhe përgjithmonë.

Po. Të gjitha ngarkimet përdorin HTTPS/SSL dhe përfshijnë enkriptim nga fundi në fund për të përmirësuar privatësinë. Skedarët tuaj mbahen me sigurinë dhe privatësinë maksimale në 11zon.com. Ne i japim përparësi sigurisë dhe përdorim masa të forta për të mbrojtur të dhënat tuaja, duke përfshirë protokollet e enkriptimit dhe kontrollet e rrepta të aksesit. Për informacion më të detajuar mbi praktikat tona të sigurisë, ju lutemi referojuni politikës sonë të privatësisë dhe sigurisë.