Rrethi Pri Foto Online

Drop imazhin fotografi këtu ose
Dosjet tuaja janë të sigurta
Vlerësoni këtë mjet
4.6 / 5 - 10520 vota

i pakufizuar

Ky Image Circle Cropper është falas dhe ju ofron të përdorni atë kohë të pakufizuar dhe imazhin e rrethit të kulture në internet.

Shpejt

Përpunimi i saj i kulture rrethit është i fuqishëm. Pra, Duhet më pak kohë për të korrur imazhin e zgjedhur në rreth.

Siguria

Të gjithë skedarët e ngarkuar nga ju do të fshihen automatikisht përgjithmonë nga serverët tanë pas 2 orësh.

Shkarko

Në mjet, ju lehtë mund të korrni imazhin në rreth në përputhje me rrethanat. Ju thjesht mund të korrni imazhin dhe të ruani imazhin.

Përdorues miqësore

Ky mjet është projektuar për të gjithë përdoruesit, njohuri të avancuara nuk është e nevojshme. Pra, është e lehtë për të korrur imazhin e rrethit.

Mjet i fuqishëm

Ju mund të përdorni ose përdorni Image Circle Cropper online në internet duke përdorur ndonjë shfletues nga çdo sistem operativ.

Si të rrethoni foton e pritini në internet?

  1. Zgjidh foto që ju doni të pritini në rrethin e rrethit foto pritini mjet online.
  2. Tani, foto pritini duke përdorur kutinë e pritini të rrethit si madhësi që dëshironi.
  3. Rregulloni gjerësinë, lartësinë, rrotulloni, zmadhoni, zmadhoni, rivendosni, pastroni, etj.
  4. Gjithashtu, mund të caktoni emrin e fotografisë me porosi, zgjerimin e fotografive, etj.
  5. Më në fund, shkarko rrethi prerë foto dhe pritini më shumë në rrethi foto pritini mjet online.

Mënyra më e mirë për të korrur foto në rrethin e këtij rrethi foto pritini mjet online. Shtë një mënyrë e thjeshtë për të formuar foto në rreth në këtë mjet në internet të fotografive të kulturave të rrethit. Zgjidh foto që ju doni të formë në rrethin në rrethin foto pritini online.

Në këtë mjet, ju mund të Pritini foto në rreth në këtë mjet online të fotografive të kulturave të rrethit. Fastshtë e shpejtë të rrethoni foton e pritini në këtë mjet në internet të fotografive të pritini të rrethit. Për prerjen e një fotoje në një rreth, duhet të zgjidhni një foto që dëshironi të Pritini në këtë mjet. Pas zgjedhjes së një fotografie në këtë mjet, mund të shihni atje ky mjet automatikisht do të shfaqë pamjen paraprake të fotos me kutinë e pritini të rrethit në mjet. Pas shfaqjes së kutisë së kulturave të rrethit, thjesht mund të tërhiqni dhe rregulloni kudo kutinë që dëshironi të Pritini në këtë mjet. Gjithashtu, mund të përcaktoni gjerësinë dhe lartësinë e kësaj kutie të kulturave të rrethit në mjet. Ju gjithashtu mund të përdorni më shumë karakteristika të këtij mjeti. Si, ju mund të rrotullohen foto, zoom në, zoom jashtë, të qartë, reset, emrin e file, extension file, etj Tani, shkarko rrethi prerë foto në pajisjen tuaj lokale. Pra, përdorni këtë mjet në internet të fotografive të kulturave të rrethit dhe lehtësisht të Pritini foton në formë rrethi.

Pyetjet e bëra më shpesh

  1. Zgjidh ose tërhiq dhe lësho Foto në vegël.
  2. Shikoni skedarin e zgjedhur Foto.
  3. Rregulloni madhësinë dhe pozicionin e rrethit.
  4. Për më tepër, përdorni më shumë cilësime të prerjes nëse është e nevojshme.
  5. Shkarkoni Foto me një formë rrethore.

Prerja e një Foto në një formë rrethore mund të jetë e dobishme për fotografitë e profilit, avatarët ose dizajnin e uebit, pasi mund të sigurojë një pamje të dallueshme dhe tërheqëse. Shpesh përdoret për të përqendruar vëmendjen në një element qendror.

Një prerje rrethore Foto është një metodë e prerjes së një Foto në një formë rrethore, duke hequr kufijtë drejtkëndëshe ose katrore. Kjo formë mund të ndihmojë në krijimin e një efekti vizual unik ose të theksojë një temë qendrore.

Pasi të jeni të kënaqur me prerjen rrethore dhe çdo cilësim shtesë, mund të shkarkoni skedarin Foto të prerë në mënyrë rrethore. Ky skedar i ruajtur do të përmbajë vetëm pjesën rrethore të zgjedhur të Foto origjinale.

Skedarët tuaj të ngarkuar do të ruhen në serverin tonë për një kohëzgjatje prej 2 orësh. Pas kësaj kohe, ato do të fshihen automatikisht dhe përgjithmonë.

Po. Të gjitha ngarkimet përdorin HTTPS/SSL dhe përfshijnë enkriptim nga fundi në fund për të përmirësuar privatësinë. Skedarët tuaj mbahen me sigurinë dhe privatësinë maksimale në 11zon.com. Ne i japim përparësi sigurisë dhe përdorim masa të forta për të mbrojtur të dhënat tuaja, duke përfshirë protokollet e enkriptimit dhe kontrollet e rrepta të aksesit. Për informacion më të detajuar mbi praktikat tona të sigurisë, ju lutemi referojuni politikës sonë të privatësisë dhe sigurisë.